Ice Age 1-4 Collection

100,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Sidste elementer på lager

  • Gratis Fragt - Fri levering af denne vare Gratis Fragt - Fri levering af denne vare
  • Hurtig levering - 1-7 dages levering Hurtig levering - 1-7 dages levering
  •  Brug for hjælp? - Kontakt os tlf. Brug for hjælp? - Kontakt os tlf.

Ice Ages 1-4

Ice Age

Den superflot animerede Ice Age følger den noget usædvanlige alliance mellem Manny the Mammoth (Ray Romano), Sid the Sloth (John Leguizamo) og Diego the Sabretooth Tiger (Dennis Leary). Da de finder et lille menneskebarn i armene på sin døende mor, beslutter de sig for at finde en stamme, der kan tage sig af det. Men den lille gruppe må igennem meget, før den har heldet med sig. Istiden er ikke en helt ufarlig tid at rende rundt i.

Ice Age 2: På tynd is

Sid, Manny og Diego må igen på vandring. Istiden er overstået, alt smelter, og dalen, dyrene har slået sig ned i, vil blive oversvømmet. På turen støder de tre venner på Ellie, der ligesom Manny er en mammut. Hun er vokset op sammen med de to pungrotter, Crash og Eddie. Ellie, Crash og Eddie slutter sig til de tre venner på vandringen. Historien bliver hele tiden delt op af små klip med den stædige Scrat, der er på konstant jagt efter sit agern.

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Flokken begiver sig ned i en forunderlig underjordisk verden. Manfred og Ellie venter sig og afventer spændt deres baby-mammuts ankomst til verden. Sid ryger ind i genvordigheder, da han stifter sin egen umage familie efter at have fundet nogle dinosaurusæg. Og Scrat er denne gang, foruden sin evige mission - at få fingre i det agern, der altid smutter fra ham - oppe imod en kvindelig agernsamler. Et møde, der måske kan føre til ægte kærlighed.

Ice Age 4: På gyngende grund

Scrat jagter stadig den evigt undslippende nød. Nu har hans skøre jagt dog konsekvenser for verden, da han udløser en kontinental naturkatastrofe, som sender Manfred, Diego og Sid ud på endnu et fantastisk eventyr. De tre venner kommer væk fra resten af flokken, da kontinenterne deler sig, og med Sids stride bedstemor på slæb støder de ind i en gruppe pirater, der gør alt for at forhindre Manfred, Diego og Sid i at komme hjem igen.

1 Enhed