Abba : Gold – Greatest Hits

70,00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 602498192979 Kategori:



Dancing Queen3:51

Knowing Me, Knowing You4:01

Take A Chance On Me4:04

Mamma Mia3:32

Lay All Your Love On Me4:34

Super Trouper4:12

I Have A Dream4:42

The Winner Takes It All4:54

Money, Money, Money3:06

10 S.O.S3:20

11 Chiquitita5:24

12 Fernando4:13

13 Voulez-Vous5:09

14 Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)4:50

15 Does Your Mother Know3:13

16 One Of Us3:55

17 The Name Of The Game4:51

18 Thank You For The Music3:49

19 Waterloo2:48