FIFA 2023 (PS4)

379,00 kr.

10 på lager

Varenummer (SKU): 5035228124271 Kategorier: ,

Beskrivelse

FIFA 23 - Sam Kerr hopper over en anden spiller

Kvindefodbold

Spil med kvindeklubhold for første gang nogensinde i EA SPORTS FIFA’s historie med tilføjelsen af Barclays FA Women’s Super League og Division 1 Arkema til FIFA 23.

FIFA 23 - Jack Grealish spiller fodbold på et stadion

FIFA 23 Ultimate Team™

FUT Moments og et redesignet holdåndssystem giver dig en helt ny måde at spille og opbygge dit drømmehold på, når nye IKONER og FUT-helte slutter sig til spillets mest populære spiltype.

FIFA 23 - Tottenham Hotspur Stadium

Cross-play

Spil sammen med venner på forskellige platforme, når FIFA 23 introducerer Cross-play i 1 mod 1-spiltyper i FIFA Ultimate Team™, Onlinesæsoner, Onlinevenskabskampe og meget mere.

FIFA 23 - Etihad Stadium

Karriere

Definer din personlighed som spiller, træn med nogle af fodboldens mest berømte navne, og få en helt ny sæsonoplevelse med spilbare højdepunkter i den mest autentiske udgave af spiltypen Karriere i FIFA til dato.

FIFA 23 - FIFA + World-Cup

Proklubber og VOLTA FOOTBALL

Udtryk din personlighed på banen på helt nye måder med flere tilpasningsmuligheder, et overhalet Drop ind-system, nye forbedringer og meget mere.

Gå sammen med dine venner eller VOLTA FOOTBALL-fællesskabet, og udtryk din stil i nye og opgraderede VOLTA-arkader med flere måder at give din avatar et personligt touch på.

Mere om produktet

EA SPORTS FIFA 23 bringer endnu et lag af action og realisme med sig ud på fodboldbanen i The World’s Game. Spil de største turneringer i fodbold med både mændenes og kvindernes FIFA World Cup-turneringer, der vil komme til FIFA 23 under sæsonen. Spil for første gang med klubhold fra kvindefodbold – og nyd cross-play-funktioner, der gør der lettere at spille imod venner. Opdag en ny måde at spille på og opbyg din drømmetrup i FIFA Ultimate Team med FUT Moments og genskabt Chemistry-system – eller udlev dine fodbolddrømme i Career Mode, hvor du kan definere din personlighed som spiller og træne som nogle af fodboldens mest kendte navne.

Bring endnu mere personlighed med ud på banen I VOLTA FOOTBALL og Pro Clubs med et nyt niveau af tilpasning og forbedret gade- og stadion-gameplay. Uanset hvordan du spiller kan du opleve The World’s Game med over 19.000 spillere flere end 700 hold, over 100 stadioner og mere end 30 ligaer – deriblandt UEFA Champions League, Premier League, den nye Barclays FA Women’s Super League og France D1 Arkema med hidtil uset autenticitet.

Forudbestil nu og få: Ugens hold 1.uge spiller-item: Spiller-item der ikke kan byttes til dit FIFA Ultimate Team. Kylian Mbappe Loan Item i 5 FUT-kampe. FUT Ambassador Loan Player Pick: Vælg mellem Davies, Son eller Vinicius Jr. I 3 FUT-kampe. Career Mode Homegrown Talent: Lokalt talent med verdensklassepotentiale.

Vigtigste funktioner:

 • FIFA WORLD CUP
  Oplev toppen af både mændene og kvindernes landsholdsfodbold i FIFA 23 med mændenes FIFA World Cup Qatar 2022 og FIFA Women’s World Cup Australia and New Zealand 2023*
 • KVINDEFODBOLD
  Spil med klubber fra kvindefodbold for første gang i EA SPORTS FIFA’s historie, da Barclays FA Women’s Super League og Division 1 Arkema er med FIFA 23 fra lanceringen af.
 • SPIL CROSS-PLAY
  Spil sammen med eller imod vennerne på forskellige platforme, da FIFA 23 introducerer cross-play for spillere på samme platformsgenerationer.

  Forbind dig selv med venner og spil 1v1, deriblandt Online Friendlies – og i FIFA Ultimate Team, spredt over FUT Play A Friend og FUT Online Friendlies. Konkurrer derudover imod spillere på forskellige platforme i Online Seasons, FUT Rivels, FUT Champions og FUT Online Draft, for at hjælpe dig med at komme ind i din næste online-kamp lettere end nogensinde før.

 • FIFA ULTIMATE TEAM
  Byg dit drømmehold og konkurrer i den mest populære spilform i FIFA med tusindvis af spillere du kan tilføje til dit hold – og utallige måder at skræddersy din klub på – både indenfor og udenfor kridtstregerne. Om du ønsker at spille for dig selv i Squad Battles, sammen i FUT Co-Op, Online i Division Rivals eller imod de bedste i FUT Champions, forbinder FIFA Ultimate Team™ (FUT) dig med fodboldens verden igennem hele sæsonen, med en bred vifte konkurrencer, der påvirkes af hvad der sker i virkeligheden, hvem der spiller godt, deriblandt fra UEFA Champions League, UEAFE Europa League og CONMEBOL Libertadores.

  FUT 23 skaber en helt ny måde at spille på med scenarie-baserede FUT Moments, der redefinerer Chemistry-systemet, så du kan få mere fleksibilitet når du sætter din trup, gør det lettere at spille med venner og derudover finde din næste kamp med cross-play og mere til.

 • CAREER MODE
  Definer din personlighed og din kampdag i takt med at du udlever din fodboldrøm i FIFA 23 Career Mode, med en autentisk oplevelse af nogle af fodboldverdenens største turneringer og ligaer, deriblandt UEFA Champions League og UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander og mange flere.
 • PRO CLUBS and VOLTA FOOTBALL
  Fra de store stadions og til street-banen – bring mere personlighed ud på banen i Pro Clubs og VOLTA FOOTBALL i FIFA 23. En ny, delt start bringer Pro Clubs og VOLTA FOOTBALL-oplevelsen tættere på hinanden, hvilket gør, at du kan skræddersy, spille og forbedre din spiller igennem begge spilformer, med muligheden for at optjene Pro Clubs XP; uanset hvilken en af de 2 spilformer du spiller.
 • UOVERTRUFFEN ÆGTHED
  Oplev uovertruffen ægthed i FIFA 23 med den mest virkelighedstro oplevelse af The World s Game, med fodboldens største stjerner og hold, herunder mere end 19.000 spillere på mere end 700 hold på over 100 stadioner og i mere end 30 ligaer. FIFA 23 er det eneste sted, hvor du kan spille den ikoniske UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesligaen og LaLiga Santander i det samme spil, sammen med Barclays FA Women s Super League, France D1 Arkema for første gang nogensinde.
 • Træningscenter
  Et nyt træningssystem hjælper nye og mindre erfarne spillere med at introducere de grundlæggende elementer i spillet med en række kapitler, der hjælper dig med at forbedre dit spil. Vælg mellem de to FIFA 23-coverstjerner, når du vælger mellem Sam Kerr og Kylian Mbappé som din træner, og skærp derefter dine færdigheder med anbefalede færdighedsspil at udforske, herunder noter fra din træner baseret på din præstation og dybdegående forklaringer på færdigheder, der hjælper dig med at tage dit spil til det næste niveau.

*mere information om FIFA Women’s World Cup Australia og New Zealand 2023™ vil følge i fasen op til turneringen.

**Kræver PlayStation Plus-medlemsskab for at få adgang til online multiplayer.